Optiek Peter Beks

Informatie
Al vanaf 1986 bieden Peter en Sonja Beks in Veghel topkwaliteit oogzorg en oogmode; daarbij staan service en klantvriendelijkheid bij hen hoog in het vaandel.
Peter en Sonja Beks zijn beide gediplomeerd opticien. Peter Beks is daarnaast ook contactlensspecialist en optometrist. Vanaf 2008 maakt Peter Beks als optometrist deel uit van het oogheelkundig team van het Bernhoven Ziekenhuis in Uden; daarvoor was hij al jarenlang als optometrist werkzaam bij het Elkerliek Ziekenhuis. locaties Helmond en Deurne.
Omdat de winkel over een oogmeetruimte beschikt met moderne en hoogwaardige apparatuur, is het mogelijk uitgebreid verslag te doen over de conditie van uw ogen. Wanneer na een oogmeting blijkt dat correctie nodig is, volgt een uitgebreide voorlichting over de verschillende  mogelijkheden; samen met u wordt gestreefd naar maatwerk: een bril of contactlenzen? Mocht een doorverwijzing naar uw huisarts of oogarts nodig zijn, dan hoort u dat direct.

Service aan huis
Mocht uw gezondheid het niet toelaten om zelf onze zaak te bezoeken, dan komen we graag bij u. U kunt ons daarvoor gerust bellen (telefoon: 0413-362223).

U vindt het toch ook belangrijk dat een deskundige de oogmeting doet? De optometrist verleent eerstelijns oog zorg en is in staat de gezondheid van uw ogen in kaart te brengen. Om zijn bevoegdheden als erkend en bevoegd optometrist te behouden, moet deze zich houden aan bepaalde richtlijnen zoals verplichte bijscholing. Behalve het bepalen van de benodigde brilsterkte, beoordeelt de optometrist bijvoorbeeld ook de samenwerking tussen beide ogen, het scherpstellen
op verschillende afstanden en de oogbewegingen. Om tot een goede diagnose te kunnen komen is de optometrist bevoegd om daarvoor oogdruppels te gebruiken.
Ook bekijkt de optometrist met geavanceerde apparatuur de conditie binnen in het oog. De optometrist is in staat om eventuele afwijkingen te constateren en is daarvoor bijzondere specialistische zorg nodig, dan volgt een doorverwijzing naar de huisarts of oogarts. Wanneer afwijkingen met behulp van een bril of contactlenzen kunnen worden gecorrigeerd, geeft de optometrist u een objectief en vrijblijvend advies.

 

 

Peter Beks Optiek 

Hoofdstraat 12
5461 JE  Veghel
T: 0413-362223

 

Aanbieding Wijnu 

10% korting op alles, uitgezonderd acties of aanbiedingen.