Van der Valk optiek

Historie

Eind jaren 60 begon het echtpaar van der Valk – Gerrits een optiek speciaal zaak aan de Molenwieken 1 te Veghel. Het specialisme was destijds om van de bril een mode artikel te maken. Dit was zeer zeker gelukt getuige de prachtige modemerken die verkrijgbaar waren.
Op het gebied van brillenglazen heeft Van der Valk Optiek de multifocale brillenglazen bij een groot publiek in Veghel en omstreken geïntroduceerd: glazen met een onzichtbaar en op meerdere afstanden bruikbaar leesdeel.
De heer van der Valk heeft, in samenwerking met oogartsen in Veghel en Nijmegen, een praktijk opgezet in het aanmeten en aanpassen van contactlenzen. Dit was in de jaren 60 helemaal nieuw. Nu nog is Van der Valk Optiek een speciaal zaak waar innovatie een belangrijke plaats inneemt.
Vestigingsmanager Martijn Schalken,die al vanaf 1970 werkzaam is bij Van der Valk Optiek, houdt de kwaliteit samen met zijn medewerkers op een hoog niveau.

Optometrie
Onze optometrist levert u altijd de beste en vooral zeer specifieke oogzorg. De gezondheid van uw ogen staat hierbij natuurlijk voorop. Wanneer uit een oogmeting blijkt dat uw ogen om meer expertise vragen dan normaal schakelen wij onze optometrist in. Een optometrist is deskundig op het gebied van complexe oogafwijkingen en kan oogaandoeningen diagnosticeren. Een optometrist kan als het ware met behulp van druppels de binnenkant van het oog bekijken. Met behulp van de meest innovatieve apparatuur zorgen wij ervoor dat we samen met u tot de beste oplossing komen en u het beste optisch advies te kunnen geven.

Bent u wellicht geïnteresseerd in deze specifieke oogzorg? Bel dan even om een afspraak te maken.

Van der Valk optiek

Molenwieken 1
5461 KE  Veghel
T: 0413-365039

 

Aanbieding Wijnu:

10% op alle artikelen uitgezonderd acties en aanbiedingen met een maximum van € 100,00 per persoon.