Wijnu Biljartvereniging JGOG

De biljartvereniging “Jong Geleerd Oud Gedaan” is een van de langst bestaande activiteiten binnen Wijnu. Sinds de verbouwing en de herinrichting van het Wijnu gebouw hebben de biljarters de beschikking over drie biljarttafels, die zijn geplaatst in zaal De Populier. Deze zaal en de biljarts zijn op de wedstrijddagen gereserveerd voor onze biljartvereniging.

Er is een onderlinge competitie bestaande uit vier poules. Daarnaast is er nog de Regio competitie. In deze competitie speelt JGOG met twee teams tegen biljartclubs van KBO’s uit de regio. De spelsoorten zijn Libre en Bandstoten. De onderlinge competitie wordt gespeeld in zaal De Populier. Bij de regiocompetitie speelt men uit- en thuiswedstrijden.
De onderlinge competitie wordt gespeeld op maandag- en woensdagmiddag. De regio op de donderdagmiddagen.

Om lid te worden van de biljartvereniging moet u lid zijn van Wijnu. Ook dames worden van harte uitgenodigd lid te worden.
Voor de biljartvereniging wordt een contributie gevraagd van € 14,00 per jaar.

Op de dagdelen dat er geen wedstrijden gespeeld worden kan iedereen gebruik maken van de biljarts, ook niet-leden van Wijnu.
Dit tegen betaling van een geringe vergoeding in de biljartklokken. De opbrengst hiervan wordt gebruikt om jaarlijks de lakens te vervangen en ander onderhoud aan de tafels.

 

 

Bestuur biljartvereniging
Dhr. Kees Hillebrand, voorzitter
06-11015142

Dhr. Tiny Raaijmakers, penningmeester
0413-343893

Dhr. Peter Kremers, wedstrijdleider
0413-350808

 

Lid worden van de biljartvereniging
Uiteraard kunt u eens binnenlopen in ons Wijnu gebouw en contact opnemen met een van de bestuursleden. Wilt u zich nu aanmelden via deze website. Houd dan wel uw ledenpas bij de hand want er wordt gevraagd naar uw Wijnu lidnummer. Klik nu op de link: aanmelden JGOG