Ledenpas is voordeelpas

Met uw ledenpas van Wijnu heeft u ook een voordeelpas in handen. Er zijn meerdere bedrijven en instellingen die op vertoon van de ledenpas een korting of iets extra’s geven.

Op deze manier kunt u vrij eenvoudig uw jaarcontributie voor Wijnu terug verdienen. Dit voordeel is persoonsgebonden. De eigenaar van een bedrijf of instelling heeft het recht naar uw pas te vragen en eventueel een identificatie waaruit blijkt dat u de persoon bent die op de pas staat.

De aangesloten deelnemers vindt u aan de rechterzijde van deze pagina. Door op de naam te klikken komt u op een pagina met het voordeel van dit bedrijf.

Mocht u bij een van de aangesloten deelnemers van Ledenpas-voordeelpas tegen een probleem aanlopen, meld dit dan bij de Commissie binnen Wijnu die daarover gaat. Ga niet zelf in discussie maar laat dat aan ons over. Heeft u een klacht dan kunt u dit melden met een formulier dat verzonden wordt naar de Commissie Ledenpas-voordeelpas. Na uw klacht onderzocht te hebben krijgt u een antwoord op het door u opgegeven e-mailadres of telefoonnummer.

Het formulier kunt u vinden door te klikken op de link: Klachtenformulier