Reizen en Excursies

De Commissie Reizen en Excursies maakt een zo breed mogelijk aanbod door het jaar heen. Ontspanningstochten, reizen met een cultureel karakter, korte excursies in de zomermaanden. In het voorjaar en het najaar wordt een 5-daagse vakantie gepland. Een daarvan in het buitenland en de andere in ons eigen Nederland.

De reizen worden uitgevoerd door Brabant Expres. Voor dagreizen en excursies moet je lid of gastlid zijn van Wijnu om in te kunnen schrijven. Een gastlid is iemand die bij een andere KBO lid is, dus geen gast in de zin van een introducee.
Een reisverzekering, als u die wenst, moet u zelf afsluiten. Dit kan niet via onze vereniging. U kunt inschrijven via onze website of via een formulier dat u kunt vinden in ons Wijnu gebouw. We kiezen ervoor om de reissom te innen via een incasso, de veiligste manier van betalen.

Voor de 5-daagse vakantiereizen gebruiken we dezelfde procedure. Hierbij geldt dat leden van de KBO’s van de voormalige Gemeente Veghel ook onder dezelfde voorwaarden kunnen inschrijven. Ze hoeven geen gastlid te zijn. Bij deze reis is het belangrijk om te kijken of u een annuleringsverzekering heeft. Deze kunt u niet afsluiten via onze vereniging Wijnu.

Alle reizen worden tijdig aangekondigd in ons blad Bulletin.

Informatie Reizen

Contactpersonen

  • De heer Kees van Corven
    T: 0413-366708
  • Mevrouw Rini van den Brand
    T: 0413-365648

 

Zaterdag 7 januari 2023
Holiday on Ice

Inschrijven en informatie klik hier 

 

Woensdag 30 november 2022
Voorlichting Lourdesreis
Wijnugebouw 13.30 uur voor alle Wijnu leden en kbo-leden uit de kerkdorpen van de voormalige gemeente Veghel.