Lid worden van Wijnu

Wanneer u bewust op deze pagina terecht bent gekomen dan nemen wij aan dat u interesse heeft om u aan te sluiten bij de grootste vereniging van Veghel.
Ja, u leest het goed. Onze vereniging Wijnu telt meer dan 2000 leden. Dat betekent natuurlijk wel iets. Misschien mogen wij u binnenkort ook verwelkomen
bij ons en zien wij u bij een van onze activiteiten, voorlichtingen of trainingen.

Wie kan lid worden
Iedereen die de leeftijd van 50 jaren heeft bereikt kan zich aansluiten. U hoeft daarvoor niet perse in Veghel te wonen.

Wat gaat u dat kosten  
De contributie bedraagt € 25,00 per persoon per kalenderjaar. Dit bedrag bestaat uit twee delen. Ongeveer € 12,00 dragen wij af aan KBO-Brabant.
Het resterende deel is voor onze vereniging. Voor sommige activiteiten betaalt u een extra bijdrage. Dat is afhankelijk van de activiteit.

Wat krijgt u daarvoor
Heel veel kunnen we wel zeggen maar daar zult u niet genoeg aan hebben. Als lid kunt u aan alle activiteiten van Wijnu deelnemen.
Elf maal per jaar ontvangt u het blad ONS en ons verenigingsblad Bulletin. In het Bulletin vindt u alle activiteiten die in die periode plaatsvinden.
Reizen, excursies, theatervoorstellingen en vele andere zaken worden daarin aangekondigd. U kunt gebruikmaken van de diensten van onze
Belastinginvullers en Vrijwillige Ouderenadviseurs. Uiteraard hoort bij het lidmaatschap ook een ledenpas. En deze ledenpas kan veel voordeel voor u
betekenen. Bij diverse zaken in Veghel krijgt u op vertoon van uw pas een korting of iets extra’s.

Hoe kunt u lid worden
Dit kan heel eenvoudig door het aanmeldformulier onderaan op deze pagina in te vullen. Maar u kunt ook in ons Wijnu gebouw een formulier ophalen en dat gewoon met pen of potlood invullen en aan ons opsturen of in de brievenbus “Administratie” in ons Wijnu gebouw doen.

 

Met dit formulier kan iemand zich aanmelden als lid bij Wijnu Veghel

  • Aanmelden partner met zelfde adres en IBAN